Nordens ledende
Beste behandlingsmetoder
Over 25 000 behandlinger
Spindelvevårer
Ikke det samme som åreknuter

Spindelvevårer, også kjent som edderkoppårer, kan noen ganger forveksles med åreknuter. Spindelvevårer er små vener som ofte er formet som små linjer og ligger helt overfladisk i huden. De ser ofte ut som blå eller lilla misfarging, men de forårsaker ikke forhøyning av huden.

Det er høyt arvelighet i hvordan blodårene ligger i kroppen, akkurat som risikoen for å lide av åreknuter. I likhet med åreknuter øker risikoen for spindelvevårer ved hormonell ubalanse.

Som regel er det ingen plager tilknyttet spindelvevårer, det er hovedsakelig et kosmetisk problem som er enkelt å fikse. Men når de forekommer sammen med åreknuter og legger seg over de er det viktig å undersøke at blodomløpet ikke skjuler et alvorlig problem. Spindelvevårene forsvinner ikke av seg selv, men har, i likhet med åreknuter, en tendens til å forverres.

Behandling av spindelvevårer

Spindelvevårer er som oftest ukomplisert og behandles med såkalte mikroinjeksjoner. et legemiddel, Aethoxysclerol 5mg/ml, injiseres direkte inn i det ødelagte karret med en meget tynn nål. Dette fører til at karretlukkes og vanligvis forsvinner den i løpet av få uker. Injeksjonene utføres av sertifiserte spesialistsykepleiere.

Før
Etter
Vi hjelper deg med å bli kvitt åreknuter og spindelvevårer. Kontakt oss i dag.
eller ring21 959 224