Nordens ledende
Beste behandlingsmetoder
Over 25 000 behandlinger

Den beste behandlingen mot åreknuter

Åreknuteklinikkene er en ledende internasjonal aktør innen forskning og utvikling av skånsomme og effektive behandlingsmetoder med vitenskapelig dokumentert og langsiktige positive effekter. Vårt fokus er først og fremst å ta vare på deg som pasient og hjelpe å gi deg økt livskvalitet – fri for åreknuter.

Med mer enn 35.000 vellykkete behandlinger er Åreknuteklinikkenes leger Nordens mest erfarne. Alle har betydningsfulle bidrag for utviklingen av nye og effektive behandlingsmetoder som gir varig og ønsket resultat. Vi har klinikker i Oslo, Stavanger, Trondheim, Fredrikstad, Sandefjord og Kristiansand og du trenger ingen henvisning for å komme til oss!

Ledende internasjonal aktør

Åreknuteklinikkene er en ledende internasjonal aktør innen utvikling av skånsomme og effektive behandlingsmetoder med vitenskapelig dokumenterte og langsiktige positive effekter.

Mer enn 3000 vellykkete åreknutebehandlinger i året
Alle sykepleiere har spesialistutdannelse
Sertifiserte sykepleier for behandling av sprengte blodkar
Tilsammen 31 klinikker i Norden
Alle våre leger er karkirurger med lang erfaring innen åreknutebehandling
Tilsammen har våre leger gjennomført over 25.000 vellykkete behandlinger
Verdensledende innen forskning på åreknuter
Tilbyr alle moderne behandlingsmetoder med dokumentert resultat
Vi hjelper deg med å bli kvitt åreknuter og sprengte blodkar. Kontakt oss i dag.
eller ring21 959 224

Medarbeidere

Thomas Nyheim
Karkirurg

Thomas Nyheim er spesialist i karkirurgi og arbeider til daglig på Oslo Universitetssykehus, hvor han har arbeidet med karkirurgi siden september 2006. Thomas har mer enn 15 års erfaring med karkirurgi og operasjon av åreknuter av både medisinsk og kosmetisk art. Thomas har erfaring med å behandle alle typer åreknuter, selv de spesielt vanskelige, samt åreknuter som har kommet tilbake etter tidligere operasjoner. Han er dyktig på å bruke moderne og minimalt invasive metoder i behandlingen. Thomas er tilknyttet klinikken i Oslo, hvor han utfører forundersøkelser, åreknutebehandlinger med de nyeste metodene samt etterkontroller.

 

Martin Lawaetz
Karkirurg

Martin er karkirurg og utdannet ved Karkirurgisk avdeling på Rigshospitalet i Danmark. Han har mer enn 15 års erfaring med å behandle åreknuter med de mest moderne og skånsomme metoder. Martin har vært en del av den ledende forskningen innen åreknutebehandling, publisert i internasjonalt anerkjente tidsskrifter, og har vært med på å innføre moderne åreknutebehandling i Danmark. Martin har også lang erfaring med behandling av komplekse åreknuter ved bruk av en spesiell kombinasjon av moderne og minimalt invasive metoder. En fremgangsmåte han har utviklet gjennom mange års erfaring, og som vi kaller “The nordic treatment protocol for advanced varicose veins”. Martin er tilknyttet våre klinikker i hele Norden, hvor han utfører forundersøkelser, åreknuterbehandlinger og etterkontroller. Martin er også en helt sentral del i opplæringen av nye karkiruger, som må knyttes til vårt team av dyktige spesialister.

 

Tomas Ohrlander
Karkirurg

Tomas Ohrlander er spesialist i karkirurgi og har skrevet sin avhandling ved Lunds universitet i 2013. Tomas jobber til daglig som overlege ved Karkirurgisk avdeling på Rigshospitalet i København. Tomas har mange års erfaring med åreknutebehandlinger og med endovaskulære operasjoner, og er også spesialist i generell kirurgi. Tomas er tilknyttet våre klinikker i hele Norden, hvor han utfører forundersøkelser, åreknutebehandlinger og etterkontroller.

 

Øyvind Werpen Skoe

Øyvind Werpen Skoe er spesialist i karkirurgi og generell kirurgi. Han er seksjonsoverlege i karkirurgi på Drammen sykehus hvor han opererer på et vidt spekter av tilstander. Idet daglige er han involvert i både åpne operasjoner og endovaskulær behandling. Øyvind har jobbet med åreknuter i over ti år, og har erfaring fra flere sykehus og private klinikker, og han behersker alle metoder innen moderne behandling av åreknuter. Øyvind er tilknyttet klinikkene i Oslo og Trondheim, hvor han utfører forundersøkelser, åreknutebehandlinger samt etterkontroller.

Stine Nyheim
Sykepleier

Stine er utdannet hudpleier, sykepleier og autorisert Restylane behandler. Hun tok sin sykepleierutdanning ved Edith Cowan University i Australia og jobbet deretter ved karkirurgisk avdeling på Aker sykehus. Stine har jobbet med åreknutebehandling i flere år og har lang erfaring i karkirurgi og i moderne behandling av åreknuter.

Birgit Lawaetz
Operasjonssykepleier

Birgit Lawaetz er sykepleier med videreutdanning innen operasjonssykepleie. Birgit har mange års erfaring innen hjertekirurgi og behandling av åreknuter, og er sertifisert for injeksjonsbehandling av sprengte blodkar.

Malin Byberg
Sykepleier
Helen Antonsen Heyler
Medisinstudent / Resepsjonist
Malin Egeland
Resepsjonist
Vibeke Todnem
Sykepleier / Resepsjonist
Hoda Barzingi
Resepsjonist
Anne-Synnøve Jacobsen
Resepsjonist
Hilde Sonesen
Pasientrådgiver
Ulrika Strindemark
Pasientrådgiver
Linda Hamann
Pasientrådgiver
Thomas Lawaetz
CEO
Magnus Lysemose
COO
Leo Noer
Finance Manager
Henning Johnsen
Business Operations Manager
Lasse Busk Pedersen
Marketing Manager
Randi Schou-Nielsen
Marketing Coordinator
Kristoffer Malmros
Business Development Associate
Vladimir Moroz
Business Development Associate
Qerime Rustemovska
Controller