Nordens ledende
Beste behandlingsmetoder
Over 25 000 behandlinger

Den beste behandlingen mot åreknuter

Åreknuteklinikkene er en ledende internasjonal aktør innen forskning og utvikling av skånsomme og effektive behandlingsmetoder med vitenskapelig dokumentert og langsiktige positive effekter. Vårt fokus er først og fremst å ta vare på deg som pasient og hjelpe å gi deg økt livskvalitet – fri for åreknuter.

Med mer enn 25.000 vellykkete behandlinger er Åreknuteklinikkens leger Nordens mest erfarne. Alle har betydningsfulle bidrag for utviklingen av nye og effektive behandlingsmetoder som gir varig og ønsket resultat. Vi har klinikker i Oslo og i Sandnes og du trenger ingen henvisning for å komme til oss!

Ledende internasjonal aktør

Åreknuteklinikkene er en ledende internasjonal aktør innen utvikling av skånsomme og effektive behandlingsmetoder med vitenskapelig dokumenterte og langsiktige positive effekter.

Mer enn 3000 vellykkete åreknutebehandlinger i året
Alle sykepleiere har spesialistutdannelse
Sertifiserte sykepleier for behandling av sprengte blodkar
Tilsammen 20 klinikker i Norden
Alle våre leger er karkirurger med lang erfaring innen åreknutebehandling
Tilsammen har våre leger gjennomført over 25.000 vellykkete behandlinger
Verdensledende innen forskning på åreknuter
Tilbyr alle moderne behandlingsmetoder med dokumentert resultat
Vi hjelper deg med å bli kvitt åreknuter og sprengte blodkar. Kontakt oss i dag.
eller ring21 959 224

Medarbeidere

Thomas Nyheim
Karkirurg

Thomas er overlege og er spesialist i karkirurgi og operasjon av åreknuter av både medisinsk og kosmetisk art. Thomas har mange års erfaring fra Oslo Universitetssykehus, hvor han har arbeidet med karkirurgi siden september 2006. Thomas har erfaring med å behandle alle typer åreknuter, selv de spesielt vanskelige, samt åreknuter som har kommet tilbake etter tidligere operasjoner og er dyktig på å bruke moderne, minimalt invasive metoder i behandlingen.

Martin Lawaetz
Karkirurg

Martin Lawaetz er kirurg ved karkirurgisk avdeling på Rigshospitalet i København. De siste syv årene har han vært en del av den ledende forskningen innen moderne åreknutebehandlinger som er publisert i anerkjente, internasjonale tidsskrifter.

Tomas Ohrlander
Karkirurg

Tomas Ohrlander er karkirurg og overlege på karkirurgisk klinikk på Rigshospitalet i København. Han har lang erfaring med endovaskulær kirurgi, og er også spesialist innen generell kirurgi. Han tok doktorgrad på Lunds Universitet i 2013.

Torbjørn Bakken
Karkirurg

Torbjørn er overlege og spesialist i generell kirurgi og karkirurgi. Han har bred erfaring både fra store og små sykehus i Norge. Torbjørn jobber fast ved Sykehuset i Vestfold hvor det til daglig drives med pasientbehandling av alle tilstander knyttet til sirkulasjonssystemet. I tillegg har han jobbet privat med åreknutebehandling siden 2014 og behersker alle former for moderne teknikker.

Stine Nyheim
Sykepleier

Stine er utdannet hudpleier, sykepleier og autorisert Restylane behandler. Hun tok sin sykepleierutdanning ved Edith Cowan University i Australia og jobbet deretter ved karkirurgisk avdeling på Aker sykehus. Stine har jobbet med åreknutebehandling i flere år og har lang erfaring i karkirurgi og i moderne behandling av åreknuter.

Daniel Frank
Sykepleier

Daniel har arbeidet som sykepleier i 20 år. Først på hjerteintensiven på Karolinska sykehuset i Stockholm, siden på Kardiologisk overvåking og Thorax kirurgen på Rikshospitalet i Oslo med hjertesyke barn. Daniel jobber nå med åreknutebehandling på Åreknuetklinikkene. 

Birgit Lawaetz
Operasjonssykepleier

Birgit Lawaetz er sykepleier med videreutdanning innen operasjonssykepleie. Birgit har mange års erfaring innen hjertekirurgi og behandling av åreknuter, og er sertifisert for injeksjonsbehandling av sprengte blodkar.

Helén Antonsen Heyler
Resepsjonist
Malin Egeland
Resepsjonist
Hilde Sonesen
Pasientrådgiver
Ulrika Strindemark
Pasientrådgiver
Linda Hamann
Pasientrådgiver
Thomas Lawaetz
CEO
Magnus Lysemose
COO
Brian Rosendahl
CFO
Henning Johnsen
Business Operations Manager
Randi Schou-Nielsen
Markedskoordinator
Thomas Jæger
Controller
Lasse Busk Pedersen
Markedskoordinator
Kristoffer Malmros
Forretningsutvikler