Nordens ledende
Beste behandlingsmetoder
Over 25 000 behandlinger
Den beste behandlingen mot åreknuter

Åreknuteklinikkene er en ledende internasjonal aktør innen forskning og utvikling av skånsomme og effektive behandlingsmetoder med vitenskapelig dokumentert og langsiktige positive effekter. Vårt fokus er først og fremst å ta vare på deg som pasient og hjelpe å gi deg økt livskvalitet – fri for åreknuter.

Med mer enn 25.000 vellykkete behandlinger er Åreknuteklinikkens leger Nordens mest erfarne. Alle har betydningsfulle bidrag for utviklingen av nye og effektive behandlingsmetoder som gir varig og ønsket resultat. Vår klinikk ligger sentralt i Oslo. Vi har samarbeidsavtaler med de fleste forsikringsselskaper. Du trenger ingen henvisning for å komme til oss!

Ledende internasjonal aktør

Åreknuteklinikken er en ledende internasjonal aktør innen utvikling av skånsomme og effektive behandlingsmetoder med vitenskapelig dokumenterte og langsiktige positive effekter.

Mer enn 3000 vellykkete åreknutebehandlinger i året
Alle sykepleiere har spesialistutdannelse
Sertifiserte sykepleier for åreknuter
Tilsammen 8 klinikker i Norden
Alle våre leger er karkirurger med lang erfaring innen åreknutebehandling
Tilsammen har våre leger gjennomført over 25.000 vellykkete behandlinger
Verdensledende innen forskning på åreknuter
Tilbyr alle moderne behandlingsmetoder med dokumentert resultat
Vi hjelper deg med å bli kvitt åreknuter og spindelvevårer. Kontakt oss i dag.
eller ring21 959 224
Medarbeidere
Klikk en en av våre medarbeidere for å lese mer.
Thomas Nyheim
Karkirurg

Thomas er overlege og er spesialist i karkirurgi og operasjon av åreknuter av både medisinsk og kosmetisk art. Thomas har mange års erfaring fra Oslo Universitetssykehus, hvor han har arbeidet med karkirurgi siden september 2006. Thomas har erfaring med å behandle alle typer åreknuter, selv de spesielt vanskelige, samt åreknuter som har kommet tilbake etter tidligere operasjoner og er dyktig på å bruke moderne, minimalt invasive metoder i behandlingen.

Jörgen Nörby
Karkirurg

Jörgen Nörby er spesialist i karkirurgi og en av Nordens mest erfarne åreknutekirurger. Jörgen har i flera år vært overlege og ansvarlig spesialist for åreknutebehandlingen ved OUH Svendborg Sjukhus og Venkliniken i Nyborg. Før det var Jörgen overlege ved Venkliniken i Frederikshavn.

Tomas Ohrlander, PhD
Karkirurg

Tomas Ohrlander er overlege på karkirurgiske klinikken ved Rikshospitalet i Köbenhavn. Han har lang erfaring med endovaskulær virksomhet, og er også spesialistlege innen allmennkirurgi. Han tok doktorgrad på Lunds Universitet i 2013.

Stine Nyheim
Sykepleier

Stine er utdannet hudpleier, sykepleier og autorisert Restylane behandler. Hun tok sin sykepleierutdanning ved Edith Cowan University i Australia og jobbet deretter ved karkirurgisk avdeling på Aker sykehus. Stine har jobbet med åreknuterbehandling i flere år og har lang erfaring i karkirurgi og i moderne behandling av åreknuter.

Birgit Lawaetz
Operasjonssykepleier

Birgit Lawaetz er sykepleier med videreutdanning innen operasjonssykepleie. Birgit har mange års erfaring innen hjertekirurgi og behandling av åreknuter, og er sertifisert for injeksjonsbehandling av edderkoppårer.