Forholdsregler angående COVID-19 hos Åreknuteklinikkene - Les mer

Åreknuteklinikkene er veldig klar over dagens situasjon og holder seg løpende oppdatert på myndighetens anbefalinger.

Åreknuteklinikkene overholder Helsedirektoratets forskrifter om hygiene, og hygienenivået vårt er ekstremt høyt, siden vi har tatt en rekke forholdsregler for å sikre både våre ansatte, men også deg som pasient.
Vi har tatt følgende forholdsregler for å sikre din sikkerhet og helse:

  • Bruk munnbind når du er på klinikken
  • Kom alene om det er mulig, med mindre ledsagelse er strengt nødvendig.
  • Å sprite hendene ved innganger og i venteområder.
  • Reduksjon av antall pasienter i venteområdene våre.
  • Økt avstand mellom stolene i venteområdet, slik at du sitter i god avstand fra andre pasienter.
  • Grundig og kontinuerlig rengjøring av håndtak og overflater i resepsjonen og venteområdene.
  • Spriting av dørhåndtak og alle overflater mellom hver pasient.

Vi tar alltid godt vare på pasientene våre, men akkurat nå tar vi bare ekstra godt vare på deg!

Imidlertid må alle pasienter og ansatte som har oppholdt seg på risikoområder for Covid-19 (Coronavirus) være hjemme de første 14 dagene etter hjemkomst, og kan først da komme til Åreknuteklinikkene under den forutsetning av at det ikke har vært noe feber og luftveissymptomer (hoste, sår hals eller kortpustethet).

Hvis det oppstår feber og luftveissymptomer, må du kontakte din egen lege på telefon, og kan først komme til Åreknuteklinikkene når Covid-19 (Coronavirus) infeksjonen er kurert.

Hvis du har vært i risikoområder eller har symptomer, kan du ringe oss og få flyttet din tid.

Opdateret: 10.11 2020
Lukk
Nordens ledende
Beste behandlingsmetoder
Over 25 000 behandlinger

Den beste behandlingen mot åreknuter

Åreknuteklinikkene er en ledende internasjonal aktør innen forskning og utvikling av skånsomme og effektive behandlingsmetoder med vitenskapelig dokumentert og langsiktige positive effekter. Vårt fokus er først og fremst å ta vare på deg som pasient og hjelpe å gi deg økt livskvalitet – fri for åreknuter.

Med mer enn 25.000 vellykkete behandlinger er Åreknuteklinikkens leger Nordens mest erfarne. Alle har betydningsfulle bidrag for utviklingen av nye og effektive behandlingsmetoder som gir varig og ønsket resultat. Vår klinikk ligger sentralt i Oslo og du trenger ingen henvisning for å komme til oss!

Ledende internasjonal aktør

Åreknuteklinikkene er en ledende internasjonal aktør innen utvikling av skånsomme og effektive behandlingsmetoder med vitenskapelig dokumenterte og langsiktige positive effekter.

Mer enn 3000 vellykkete åreknutebehandlinger i året
Alle sykepleiere har spesialistutdannelse
Sertifiserte sykepleier for behandling av sprengte blodkar
Tilsammen 20 klinikker i Norden
Alle våre leger er karkirurger med lang erfaring innen åreknutebehandling
Tilsammen har våre leger gjennomført over 25.000 vellykkete behandlinger
Verdensledende innen forskning på åreknuter
Tilbyr alle moderne behandlingsmetoder med dokumentert resultat
Vi hjelper deg med å bli kvitt åreknuter og sprengte blodkar. Kontakt oss i dag.
eller ring21 959 224

Medarbeidere

Thomas Nyheim
Karkirurg

Thomas er overlege og er spesialist i karkirurgi og operasjon av åreknuter av både medisinsk og kosmetisk art. Thomas har mange års erfaring fra Oslo Universitetssykehus, hvor han har arbeidet med karkirurgi siden september 2006. Thomas har erfaring med å behandle alle typer åreknuter, selv de spesielt vanskelige, samt åreknuter som har kommet tilbake etter tidligere operasjoner og er dyktig på å bruke moderne, minimalt invasive metoder i behandlingen.

Martin Lawaetz
Karkirurg

Martin Lawaetz er kirurg ved karkirurgisk avdeling på Rigshospitalet i København. De siste syv årene har han vært en del av den ledende forskningen innen moderne åreknutebehandlinger som er publisert i anerkjente, internasjonale tidsskrifter.

Tomas Ohrlander, PhD
Karkirurg

Tomas Ohrlander er overlege på karkirurgiske klinikken ved Rikshospitalet i Köbenhavn. Han har lang erfaring med endovaskulær virksomhet, og er også spesialistlege innen allmennkirurgi. Han tok doktorgrad på Lunds Universitet i 2013.

Torbjørn Bakken
Karkirurg

Torbjørn er overlege og spesialist i generell kirurgi og karkirurgi. Han har bred erfaring både fra store og små sykehus i Norge. Jobber fast ved Sykehuset i Vestfold hvor det til daglig drives med pasientbehandling av alle tilstander knyttet til sirkulasjonssystemet. I tillegg har han jobbet privat med åreknutebehandling siden 2014 og behersker alle former for moderne teknikker.

Stine Nyheim
Sykepleier

Stine er utdannet hudpleier, sykepleier og autorisert Restylane behandler. Hun tok sin sykepleierutdanning ved Edith Cowan University i Australia og jobbet deretter ved karkirurgisk avdeling på Aker sykehus. Stine har jobbet med åreknuterbehandling i flere år og har lang erfaring i karkirurgi og i moderne behandling av åreknuter.

Daniel Frank
Sykepleier

Daniel har arbeidet som sykepleier i 20 år. Først på hjerteintensiven på Karolinska sykehuset i Stockholm, siden på Kardiologisk overvåking og Thorax kirurgen på Rikshospitalet i Oslo med hjertesyke barn. Daniel jobber nå med åreknutebehandling på Åreknuetklinikkene. 

Birgit Lawaetz
Operasjonssykepleier

Birgit Lawaetz er sykepleier med videreutdanning innen operasjonssykepleie. Birgit har mange års erfaring innen hjertekirurgi og behandling av åreknuter, og er sertifisert for injeksjonsbehandling av sprengte blodkar.