Nordens ledende
Beste behandlingsmetoder
Over 25 000 behandlinger

Den beste behandlingen mot åreknuter

Åreknuteklinikkene er en ledende internasjonal aktør innen forskning og utvikling av skånsomme og effektive behandlingsmetoder med vitenskapelig dokumentert og langsiktige positive effekter. Vårt fokus er først og fremst å ta vare på deg som pasient og hjelpe å gi deg økt livskvalitet – fri for åreknuter.

Med mer enn 35.000 vellykkete behandlinger er Åreknuteklinikkenes leger Nordens mest erfarne. Alle har betydningsfulle bidrag for utviklingen av nye og effektive behandlingsmetoder som gir varig og ønsket resultat. Vi har klinikker i Oslo, Stavanger, Trondheim, Fredrikstad, Sandefjord, Kristiansand og Bergen og du trenger ingen henvisning for å komme til oss!

Ledende internasjonal aktør

Åreknuteklinikkene er en ledende internasjonal aktør innen utvikling av skånsomme og effektive behandlingsmetoder med vitenskapelig dokumenterte og langsiktige positive effekter.

Mer enn 3000 vellykkete åreknutebehandlinger i året
Alle sykepleiere har spesialistutdannelse
Sertifiserte sykepleier for behandling av sprengte blodkar
Tilsammen 31 klinikker i Norden
Alle våre leger er karkirurger med lang erfaring innen åreknutebehandling
Tilsammen har våre leger gjennomført over 25.000 vellykkete behandlinger
Verdensledende innen forskning på åreknuter
Tilbyr alle moderne behandlingsmetoder med dokumentert resultat
Vi hjelper deg med å bli kvitt åreknuter og sprengte blodkar. Kontakt oss i dag.
eller ring21 959 224

Medarbeidere

Martin Lawaetz
Karkirurg

Martin er karkirurg og utdannet ved Karkirurgisk avdeling på Rigshospitalet i Danmark. Han har mer enn 15 års erfaring med å behandle åreknuter med de mest moderne og skånsomme metoder. Martin har vært en del av den ledende forskningen innen åreknutebehandling, publisert i internasjonalt anerkjente tidsskrifter, og har vært med på å innføre moderne åreknutebehandling i Danmark. Martin har også lang erfaring med behandling av komplekse åreknuter ved bruk av en spesiell kombinasjon av moderne og minimalt invasive metoder. En fremgangsmåte han har utviklet gjennom mange års erfaring, og som vi kaller “The nordic treatment protocol for advanced varicose veins”. Martin er tilknyttet våre klinikker i hele Norden, hvor han utfører forundersøkelser, åreknuterbehandlinger og etterkontroller. Martin er også en helt sentral del i opplæringen av nye karkiruger, som må knyttes til vårt team av dyktige spesialister.

 

Øyvind Werpen Skoe
Kirurgi

Øyvind Werpen Skoe er spesialist i karkirurgi og generell kirurgi. Han er seksjonsoverlege i karkirurgi på Drammen sykehus hvor han opererer på et vidt spekter av tilstander. Idet daglige er han involvert i både åpne operasjoner og endovaskulær behandling. Øyvind har jobbet med åreknuter i over ti år, og har erfaring fra flere sykehus og private klinikker, og han behersker alle metoder innen moderne behandling av åreknuter. Øyvind er tilknyttet klinikkene i Oslo og Trondheim, hvor han utfører forundersøkelser, åreknutebehandlinger samt etterkontroller.

Emilie Nøddeskov Eilersen
Karkirurgi

Emilie Nøddeskov Eilersen er lege i karkirurgi. Hun arbeider til daglig på Karkirurgisk avdeling på Rigshospitalet i København og påbegynner sin PhD i januar 2024. Emilie har stor erfaring med moderne behandling av åreknuter og karkirurgiske prosedyrer. Emilie er tilknyttet vår klinikk i Kolding (Danmark), men er jevnlig å møte på de øvrige klinikker i Danmark, Norge og Sverige. Emilie utfører forundersøkelser, behandling av åreknuter samt etterkontroller. Emilie deltar dessuten i opplæring av nytt personale.

Andreas Nygaard
Karkirurgi

Andreas Nygaard er spesialist i karkirurgi og generell kirurgi. Han arbeider som seksjonsoverlege i karkirurgi på Sørlandet sykehus i Kristiansand, og er involvert i både åpne operasjoner og endovaskulær behandling. Andreas har over ti års erfaring med åreknutebehandling. Han har erfaringer fra flere sykehus og behersker alle metoder innen moderne behandling av åreknuter. Andreas er tilknyttet klinikken i Kristiansand, hvor han utfører forundersøkelser, åreknutebehandlinger samt etterkontroller.

Birgit Lawaetz
Operasjonssykepleier

Birgit Lawaetz er sykepleier med videreutdanning innen operasjonssykepleie. Birgit har mange års erfaring innen hjertekirurgi og behandling av åreknuter, og er sertifisert for injeksjonsbehandling av sprengte blodkar.

Malin Byberg
Sykepleier
Helen Antonsen Heyler
Medisinstudent / Resepsjonist
Julie Holmquist Skei
Sykeplleier

Ferdig spl i 2012, jobbet 6 år på Klinikk For Hjertemedisin
Siden 2018 jobbet som sykepleier på Klinikk for akutt – og mottaksmedisin (akuttmottaket) på St.Olavs, hvor jeg fortsatt jobber ved siden av Åreknuteklinikkene.

Anne-Synnøve Jacobsen
Resepsjonist
Hilde Sonesen
Pasientrådgiver
Ulrika Strindemark
Pasientrådgiver
Thomas Lawaetz
CEO
Magnus Lysemose
COO
Leo Noer
Finance Manager
Henning Johnsen
Business Operations Manager
Lasse Busk Pedersen
Marketing Manager
Kristoffer Malmros
Business Development Associate
Vladimir Moroz
Business Development Associate